نمایش دادن همه 2 نتیجه

پالس اکسیمتر طرح زیکلاس مدل D1

۴۵۰,۰۰۰تومان
مشخصات:
  • ابعاد: 60×30×30 میلی‌متر
  • روش سنجش: دیجیتالی
  • وزن : 40 گرم
سایر مشخصات:
  • قابلیت تغییر جهت نمایش (با چرخاندن انگشت)
  • قابلت تغییر میزان روشنایی صفحه نمایش
  • اخطار ضعف باطری
  • خاموشی خودکار پس از 5 ثانیه توقف در عملکرد
  • قابلیت ذخیره نتیجه پس از خاموش شدن دستگاه
 

پالس اکسیمتر طرح زیکلاس مدل DL

۳۳۰,۰۰۰تومان
پالس اکسیمتر طرح زیکلاس مِد مدل DL محصولی از شرکت زیکلاس مِد با یک سال گارانتی صفحه نمایش رنگی انرژی

دستگاه های پالس اکسیمتر برای اندازه گیزی میزان اکسیژن خون به کار برده می شود به راحتی با این نوع دستگاه ، اکسیژن خون خود را می توانید بدون رفتن به مراکز درمانی چک کنید.

پالس اکسیمتر (Pulse Oximeter) یا اکسیژن‌ سنج خون وسیله‌ای است که با کمک آن می‌توان میزان درصد اشباع اکسیژن خون سرخرگ انسان را اندازه‌گیری کرد.

پالس اکسیمتری روشی غیرتهاجمی است که میزان مولکول‌های هموگلوبینی را که با اکسیژن آمیخته شده‌اند، اندازه‌گیری و به درصد بیان می‌کند. میزان نرمال آن ۹۵–۹۷٪ است اگر این میزان در بیماران کمتر از ۹۰٪ شود زنگ هشدار به صدا درمی‌آید.

همچنین اکثر دستگاه‌های پالس اکسی متر تعداد و آهنگ ضربان قلب را نیز نمایش می‌دهند. با این وسیله می‌توان دربارهٔ هایپوکس (کم شدن اکسیژن خون) هشدار داد و با اجتناب از حملات هیپوکسی و پیامدهای آن، بیماران جراحی را بهبود بخشید.

هایپوکسمی زمانی رخ می‌دهد که به بیمار بی‌حسی موضعی یا آرام‌بخش زده شود یا زمانی که بیمار پس از یک بیهوشی عمومی به هوش آید. این وسیله در سال ۱۹۸۰معرفی شد و اکنون به عنوان یک روش استاندارد به کارمی‌رود.

روش استفاده از دستگاه پالس اکسیمتر یا اکسیژن سنج

استفاده از این دستگاه در خانه بسیار آسان است بدین صورت که پروب دستگاه را بر روی انگشت سبابه، شست پا، نوک بینی و نرمهٔ گوش قرار می‌دهیم، بر روی قسمت بالایی پروب یک دیود منتشر کنندهٔ نور وجود دارد که دو نور قرمز و مادون قرمز را منتشر می‌کند، نور از میان بافت‌ها عبور نموده (بافت بین پروب) و یک گیرندهٔ نوری آن را دریافت می‌کند و شریان را عبور می‌کند.

نور قرمز توسط هموگلوبین و نور مادون قرمز توسط اکسی هموگلوبین جذب می‌شود، سپس این اطلاعات به خود دستگاه منتقل می‌شود و آن‌ جا با یک محاسبهٔ لگاریتمی میزان اشباع هموگلوبین با اکسیژن مشخص می‌گردد. در واقع این دستگاه میزان اکسیژن را به عنوان درصدی از مولکولهای هموگلوبین که با اکسیژن آمیخته شده‌اند را نسبت به میزان کل مولکولهای هموگلوبین اندازه‌گیری می‌کند. بدین صورت می توانید به راحتی از این وسیله در خانه استفاده کنید و میزان اکسیژن خون خود و اطرافیانتان را اندازه گیری کنید.

عواملی که باعث ثبت نتایج نادرست در دستگاه اکسیژن سنج می شوند عبارتند از:
1-تابش مستقیم نور شدید مانند خورشید

2-فشار خون خیلی بالا یا پایین

3-دمای غیرعادی بافت مثال سردی شدید و آسیب اندام بر اثر سرما

4 -وجود جذب کننده هایی مثل لاک ناخن

5 -درست قرار نگرفتن انگشت اشاره در مکان مشخص آن در دستگاه

6 -فشار خیلی زیاد پروب روی انگشت

7 -کم خونی شدید/ سطح بالای هموگلوبین غیرطبیعی

8 -دستی که فیستول در آن تعبیه شده است و معمولا در بیماران تحت دیالیز

9 -تجویز داروهای تنگ کننده عروقی با دوز بالا و ضعیف شدن خونرسانی بافتی

10 -حرکت دادن انگشتی که پروب به آن متصل است.

اگر بر روی انگشتان خود لاک دارید پالس اکسیمتر به درستی عمل نمی کند و باید لاک را پاک کنید.در غیر اینصورت سنسور را بر روی نرمه گوش و یا بینی قرار دهید.

اگر قادر به خواندن اطلاعات دستگاه نیستید به دفترچه راهنما آن مراجعه کنید